Carnea spalata si stearsa cu o cirpa curata se taie in bucati si se inabusa cu uleiul. Verdeturile spalate si curatite de cotoarele mari se taie si se
Carnea spalata si stearsa cu o cirpa curata se taie in bucati si se inabusa cu uleiul. Verdeturile spalate si curatite de cotoarele mari se taie si se pun in cratita peste carnea preparata, iar pe deasupra se presara faina. Se amesteca, se toarna o ceasca de apa, se pune sare, se acopera si se lasa sa fiarba la foc domol pina mai scade zeama. Se adauga feliile de lamiie curatite de coaja si, facultativ, putin bulion de rosii. Se mai da un clocot si se serveste. La fel, se poate pregati numai cu marar.
Ce este matcha? O pudra fină obținută prin măcinarea frunzelor de ceai verde. Doar atât o să spuneți? Ei...
Desert tarta cu matcha si lamaiePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura