Miel grecesc

Curatam carnea apoi o taiem cubulete. Punem la incins ulei intr-un vas incapator, adaugam carnea, taiem ceapa, pisam usturoiul. Mai pune rosiile decoj

Timp pregatire
160 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de miel
  • 2 lg cu ulei de masline
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 5 rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 300g paste marunte
  • sare si piper

Mod de preparare

Curatam carnea apoi o taiem cubulete.

Punem la incins ulei intr-un vas incapator, adaugam carnea, taiem ceapa, pisam usturoiul. Mai pune rosiile decojite si taiate cuburi, zahar, patrunjel, sare, piper si o cana cu apa fierbinte. Acoperim vasul si lasam la fiert 1-2 ore pana ce carnea se fragezeste iar sosul se ingroasa.
Servim cu paste

http://www.culinar.ro/forum/continut/Meniuri-speciale-pentru-ocazii-deosebite/22115/Idei-meniu-de-Paste-2009/

Alte retete recomandate pentru un meniu de Paste

Pulpa de miel la cuptor

Friptura de miel coroana

Pasca

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...