Miel grecesc

Curatam carnea apoi o taiem cubulete. Punem la incins ulei intr-un vas incapator, adaugam carnea, taiem ceapa, pisam usturoiul. Mai pune rosiile decoj

Timp pregatire
160 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 kg pulpa de miel
  • 2 lg cu ulei de masline
  • 1 ceapa
  • patrunjel verde
  • 5 rosii
  • 1 catel de usturoi
  • 300g paste marunte
  • sare si piper

Mod de preparare

Curatam carnea apoi o taiem cubulete.

Punem la incins ulei intr-un vas incapator, adaugam carnea, taiem ceapa, pisam usturoiul. Mai pune rosiile decojite si taiate cuburi, zahar, patrunjel, sare, piper si o cana cu apa fierbinte. Acoperim vasul si lasam la fiert 1-2 ore pana ce carnea se fragezeste iar sosul se ingroasa.
Servim cu paste

http://www.culinar.ro/forum/continut/Meniuri-speciale-pentru-ocazii-deosebite/22115/Idei-meniu-de-Paste-2009/

Alte retete recomandate pentru un meniu de Paste

Pulpa de miel la cuptor

Friptura de miel coroana

Pasca

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...