Mielul se taie, se scot intestinele si maruntaiele, se lasa cu blana sau se jupoaie si se frige intreg infipt intr-o frigare mare. Se face foc viu de
Mielul se taie, se scot intestinele si maruntaiele, se lasa cu blana sau se jupoaie si se frige intreg infipt intr-o frigare mare. Se face foc viu de vreascuri sau de curpeni de vita de vie, se propteste frigarea pe doi stalpi la 1 m inaltime si se frige mielul pana cand se rumeneste. Cavitatea abdominala a mielului se spala si se umple cu cepele tocate si un pahar de vin alb. Mielul se sareaza pe dinafara si se pipereaza dupa gust, dupa care se unge cu ulei. Frigerea dureaza cel putin doua ore.
Alte retete:
Castraveti bulgaresti
Lasagna
Ghiveci de legume
O prajitura cu multa ciocolata si nuca de cocos, cu multa culoare, care se 'asorteaza' perfect cu Sarbatorile de primavara.
Prajitura cu nuca de cocos si ganache de ciocolataDescoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...
Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata