Pentru mielul pane simplu se spala bucata de miel, se taie in bucati late de 2-3 degete. Se sareaza si se tin 20 de minute. Se dau in faina, apoi in ou si pesmet.
Pentru mielul pane simplu se spala bucata de miel, se taie in bucati late de 2 — 3 degete. Se sareaza si se tin 20 de minute. Se dau in faina, apoi in ou si la urma in pesmet. Se prajesc in untura fierbinte sau in unt amestecat cu ulei (la o lingura de unt, doua 1 lingurite de ulei).
Mielul pane se serveste cu legume si salata verde.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii