Mincare chinezeasca

Se pun taiteii la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj, se pun intr-o strecuratoare, se clatesc cu putina apa rece si se lasa deoparte sa se sc

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1punga taitei(de preferinta taitei de gheata sau taitei de faina de orez)
  • 1punga de mincare chinezeasca din comert
  • 1-2 piept de pui
  • 1portocala
  • 1pliculet de condiment ASIA
  • sos de soia
  • putin zahar
  • margarina
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Se pun taiteii la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj, se pun intr-o strecuratoare, se clatesc cu putina apa rece si se lasa deoparte sa se scurga de apa. Intr-o tigaie de teflon putin mai adinca se pune putina margarina (aprox. 50 gr.), in care se pune carnea de pui taiata fisii cam cit degetul mic de la mina, se lasa cam 10 min. sa se prajeasca dupa care se adauga condimentul ASIA, 1 lingurita de zahar, sucul de la o portocala, putin piper, sos de soia si sare dupa gust . La sfirsit se adauga amestecul chinezesc din comert. Se amesteca cam 5 min. dupa care se ia de pe foc.
Se pune in farfurie o portie de taitei peste care se pune amestecul chinezesc. In general din aceste ingrediente ies 4 portii. In loc de taitei se mai poate folosi orez fiert in apa cu sare care se spala la sfirsit cu apa rece si se pune in strecuratopare sa se scurga de apa.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...