Mincare dulce - acrisoara

1. Se incepe cu sosul: Se amesteca zaharul, balsamico, maizena si sucul de rosii intr-o cratita. Se da in fiert, amestecindu-se. 2. Se adauga ustu

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne
  • 2 linguri ulei
  • 5 lingurita sare
  • putin piper
  • 1 ardei verde taiat cubulete
  • 2 cepe mici taiate in 4 – 6 bucati
  • Pentru sos:
  • 4 linguri zahar
  • 2 linguri balsamico (sau mai mult
  • dupa gust)
  • 1
  • 5 linguri faina maizena
  • 5 dl suc de rosii
  • 2 catei de usturoi taiati marunt
  • 3 linguri soia
  • 3 lingurite pudra de ghimbir

Mod de preparare

1. Se incepe cu sosul: Se amesteca zaharul, balsamico, maizena si sucul de rosii intr-o cratita. Se da in fiert, amestecindu-se.


2. Se adauga usturoiul, soia si ghimbirul. Se fierbe citeva minute.


3. Se taie carnea in feliute. Se infirbinta uleiul si se prajeste carnea intr-un wok sau tigaie. Se sareaza si se pipereaza.


4. Se aduga ceapa si ardeiul. Se prajesc citeva minute pina se inmoaie legumele.


5. Se adauga sosul in amestecul de carne si legume si se lasa sa fiarba citeva minute.
Se serveste cu orez si castraveti taiati felii

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca