Carnea se taie in cubulete. Grasimea se incinge. Se prajeste carnea intr-o tigaie, nu toata odata, pe foc mijlociu si se pune apoi intr-o cratita. Ce
Carnea se taie in cubulete. Grasimea se incinge. Se prajeste carnea intr-o tigaie, nu toata odata, pe foc mijlociu si se pune apoi intr-o cratita.
Ceapa, sfecla si morcovii se curata. Se pun in cratita impreuna cu sare, piper, foaia de dafin. Se adauga 2 dl apa. Se fierbe acoperita de un capac, pe foc mic, circa 15 min. Varza se toaca marunt si se pune in cratita. Se mai pune apa si se fierbe inca 5-10 min. Se adauga zama de lamiie sau otetul, dupa gust. Se poate adauga smintina.
Se serveste cu cartofi fierti, muraturi, salata
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa