Mititei speciali

Se face un amestec din carne, pesmet, oua, ceapa taiata marunt si calita, verdeata, sare si piper. Se modeleaza mititei care se infasoara in felii de

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g carne tocata de vita
  • 2 cepe
  • 3 linguri pesmet
  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • verdeata
  • 250 g piept ardelenesc sau sunca bacon taiata felii foarte subtiri

Mod de preparare

Se face un amestec din carne, pesmet, oua, ceapa taiata marunt si calita, verdeata, sare si piper. Se modeleaza mititei care se infasoara in felii de bacon. Se prajesc in ulei. Se pot coace si in cuptor sau la gratar.
Se servesc cu bere rece

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Cremeş (cremşnit)

Nu ştiu care variantă este mai corectă,am văzut că se folosesc ambele. In weekendul care tocmai s-a încheiat,nu am...

Cremeş (cremşnit)
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca