Pentru morcovi cu carne se pune carnea la foc la fel ca pentru mancarea cu cartofi. Se curata morcovii. Daca sunt mari, se taie felii subtiri si se prajesc usor.
Pentru morcovi cu carne se pune carnea la foc la fel ca pentru mancarea cu cartofi. Se curata morcovii. Daca sunt mari, se taie felii subtiri; daca se intrebuinteaza carote mici, rotunde, se lasa intregi. Se prajesc usor morcovii, intregi sau felii, cu putina untura. Se pun in cratita cu came cand aceasta este fragezita. Separat se arde zaharul si se stinge cu putina apa fierbinte. Se adauga faina. Se toarna in mancare. Se gusta de sare. Cand este aproape gata, se da o jumatate de ora la cuptor.
Morcovii cu carne se servesc calzi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa