Pentru morcovi cu carne se pune carnea la foc la fel ca pentru mancarea cu cartofi. Se curata morcovii. Daca sunt mari, se taie felii subtiri si se prajesc usor.
Pentru morcovi cu carne se pune carnea la foc la fel ca pentru mancarea cu cartofi. Se curata morcovii. Daca sunt mari, se taie felii subtiri; daca se intrebuinteaza carote mici, rotunde, se lasa intregi. Se prajesc usor morcovii, intregi sau felii, cu putina untura. Se pun in cratita cu came cand aceasta este fragezita. Separat se arde zaharul si se stinge cu putina apa fierbinte. Se adauga faina. Se toarna in mancare. Se gusta de sare. Cand este aproape gata, se da o jumatate de ora la cuptor.
Morcovii cu carne se servesc calzi.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii