Carnea si ceapa tocata se calesc impreuna in ulei, se adauga un ou, sare, piper si marar. Conopida se desface in buchete, se fierbe pe jumatate in apa
Carnea si ceapa tocata se calesc impreuna in ulei, se adauga un ou, sare, piper si marar. Conopida se desface in buchete, se fierbe pe jumatate in apa sarata si lapte. Intr-o tava tapetata cu pesmet se pune un strat de conopida si unul de carne, astfel incat ultimul strat sa fie de conopida, iar peste el se pune oul batut cu cascavalul ras. Se pun de jur imprejur rosiile taiate rondele. Se introduce in cuptor cca 30 min.
Se serveste calda!
"Rețete pentru masa de Crăciun". Pentru Crăciun am pregătit o prăjitură delicioasă, care pur și simplu se...
Reteta de prajitura cu nuca de cocos, ciocolata si visineOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj