Musaca de conopida

Carnea si ceapa tocata se calesc impreuna in ulei, se adauga un ou, sare, piper si marar. Conopida se desface in buchete, se fierbe pe jumatate in apa

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 800 gr carne tocata de porc
  • 1.5 kg conopida
  • 100 ml lapte
  • 300 gr rosii mici
  • 200 gr cascaval
  • 2 oua
  • 2 cepe
  • 50 gr unt
  • sare
  • piper
  • marar
  • pesmet

Mod de preparare

Carnea si ceapa tocata se calesc impreuna in ulei, se adauga un ou, sare, piper si marar. Conopida se desface in buchete, se fierbe pe jumatate in apa sarata si lapte. Intr-o tava tapetata cu pesmet se pune un strat de conopida si unul de carne, astfel incat ultimul strat sa fie de conopida, iar peste el se pune oul batut cu cascavalul ras. Se pun de jur imprejur rosiile taiate rondele. Se introduce in cuptor cca 30 min.
Se serveste calda!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...