Musaca de telina cu cascaval ras

Carnea se macina, se amesteca cu ou, sare, piper si ceapa calita. Feliile de telian se prajesc in ulei. Se unge o tava cu putin ulei si se tapeteaza c

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g carne porc
  • 500 g carne vita
  • 3 oua
  • 23 teline frumoase
  • 500 g rosii in conserva
  • 200 g cascaval ras
  • 3 cepe
  • 2 linguri pesmet
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Carnea se macina, se amesteca cu ou, sare, piper si ceapa calita. Feliile de telian se prajesc in ulei. Se unge o tava cu putin ulei si se tapeteaza cu pesmet. Se aseaza un start de felii de telina, unul de rosii, si unul de carne. Deasupra se termina cu felii de telina. Se bat 2 oua cu sare, piper si cascavalul ras. Se pune la cuptor 40 min pina se rumeneste frumos.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...