Muschi cu legume la cuptor

Se impaneaza muschiul cu slanina si cu usturoi sau se freaca cu ceapa si usturoi pisat. Se asaza in tava peste un strat de zarzavat taiat felii: morco

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 muschi
  • slanina
  • usturoi
  • 1 morcov
  • 1 buc. radacina patrunjel
  • 1 buc. pastirnac
  • 1 buc. telina
  • 2 cepe

Mod de preparare

Se impaneaza muschiul cu slanina si cu usturoi sau se freaca cu ceapa si usturoi pisat. Se asaza in tava peste un strat de zarzavat taiat felii: morcov, patrunjel, pastirnac, telina, ceapa. In timpul frigerii muschiul se stropeste cu apa sau cu zeama de carne. Dupa ce s-a fript, se scoate, se aduna grasimea, se trece zarzavatul si sosul prin sita si se servesc o data cu friptura. Se poate adauga o lingura de smintina in sos si putin vin alb.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Paste Carbonara

Rapide si delicioase!

Paste Carbonara
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca