Muschi de porc cu lamaie

Muschiul de porc cu lamaie este o mancare de carne delicioasa. Se serveste decorat cu patrunjel tocat marunt si piure de cartofi.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600 g muschiulet de porc
  • 300 g sunca
  • 1-2 lamai
  • sare si
  • piper
  • unt
  • vin
  • faina de grau.

Mod de preparare

Muschiul de porc cu lamaie este o mancare de carne delicioasa. Pentru aceasta muschiuletul se taie felii si se bate cu ciocanul, apoi se sareaza si se pipereaza. Peste feliile de muschi, se pun cate doua felii de sunca, iar peste sunca, se aseaza cate o felie de lamaie si se prinde cu o scobitoare. Se da tigaia cu putin ulei, pe flacara, si fiecare bucata de muschiulet se da prin faina de grau, apoi se prajesc pe ambele parti. Separat, in cratita, se pun 75 g unt, sare, piper si un pahar de vin, se adauga bucatile de muschi si se lasa sa dea cateva clocote.


Muschiul de porc cu lamaie se serveste decorat cu patrunjel tocat marunt si piure de cartofi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii