Pentru aceasta reteta aveti nevoie de muschi de porc, usturoi, condimente, cartofi, vin rosu si lapte dulce.
Se pune muschiul de porc la rumenit in ulei incins, pe ambele parti. Se adauga apoi condimentele, apa calduta si se lasa la fiert inabusit. Dupa ce s-a fragezit se adauga vinul, se unge cu usturoiul pisat si se pune la cuptor, pana capata o crusta. Separat se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg de apa si se amesteca cu untul si laptele pana se obtine un piure.
Muschiul se serveste feliat, impreuna cu piureul de cartofi.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Placinta cu carne
Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....
Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeuraDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti