Muschi de porc cu mirodenii

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de muschi de porc, usturoi, condimente, cartofi, vin rosu si lapte dulce.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 gr muschi de porc
  • 1 capatana usturoi
  • sare
  • ulei
  • 50 gr unt
  • piper boabe
  • cimbru
  • boia
  • 500 gr cartofi
  • 50 ml vin rosu
  • 200 ml lapte dulce

Mod de preparare

Se  pune muschiul de porc la rumenit in ulei incins, pe ambele parti. Se adauga apoi condimentele, apa calduta si se lasa la fiert inabusit. Dupa ce s-a fragezit se adauga vinul, se unge cu usturoiul pisat si se pune la cuptor, pana capata o crusta. Separat se curata cartofii, se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare. Dupa ce au fiert, se scurg de apa si se amesteca cu untul si laptele pana se obtine un piure.


Muschiul se serveste feliat, impreuna cu piureul de cartofi.
Alte retete culinare:
Tocanita de pui
Friptura de vita la cuptor
Placinta cu carne

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa