Aceasta reteta de muschi de porc o gasiti pe culinar.ro alaturi de multe alte retete cu carne de porc. Pentru prepararea retetei aveti nevoie de muschi de porc, ceapa, pasta de rosii, vin negru, supa, costita afumata si condimente.
Aceasta reteta de muschi de porc cu sos este delicioasa. Pentru prepararea retetei se spala muschi de porc, apoi se impaneaza cu costita afumata. Se pune la prajit intr-un vas cu ulei incins, iar dupa ce s-a rumenit pe toate partile se scoate si se pune ceapa la calit. Se stinge cu pasta de rosii, cu supa de carne si cu vinul negru. Se adauga sare si piper, apoi se pune muschiul prajit si foaia de dafin. Se lasa la fiert timp de 20 de minute, apoi se scoate muschiul, dupa ce a fiert bine si se taie felii. Sosul se strecoara.
Feliile de muschi de porc se servesc cu broccolli, cu morcovi sau cu cartofi fiert natur.
Am vazut la cativa bucatarasi ca au facut chiftele in sos de branzeturi si am stat cu gandul la ele cateva zile. Intr-o zi nu...
Chiftele in sos de branzeturiOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj