Muschi de porc impanat

Muschiuletul de porc se spala, se curata si se portioneaza. Se sareaza, se cresteaza pe o parte si se inpaneaza cu bucatele de bacon si catei de ustur

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Muschi de porc
  • 200 g bacon
  • 1 capatana de usturoi
  • 5-6 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Muschiuletul de porc se spala, se curata si se portioneaza. Se sareaza, se cresteaza pe o parte si se inpaneaza cu bucatele de bacon si catei de usturoi, dupa care se presara cu piper si cimbru. Se ung bucatile cu putin ulei si se pun la fript pe gratarul incins.
Se poate servi cu garnitura de cartofi si salate.

Alte retete carne recomandate

Ciulama de ciuperci

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de Cartofi si Peste Afumat (Reteta Video)

Delicios, gustos, sanatos! Salata de cartofi cu peste afumat poate fi facuta in orice anotimp al anului, mai ales cand ne...

Salata de Cartofi si Peste Afumat (Reteta Video)
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa