Muschiuletul de porc se spala, se curata si se portioneaza. Se sareaza, se cresteaza pe o parte si se inpaneaza cu bucatele de bacon si catei de ustur
Muschiuletul de porc se spala, se curata si se portioneaza. Se sareaza, se cresteaza pe o parte si se inpaneaza cu bucatele de bacon si catei de usturoi, dupa care se presara cu piper si cimbru. Se ung bucatile cu putin ulei si se pun la fript pe gratarul incins.
Se poate servi cu garnitura de cartofi si salate.
Alte retete carne recomandate
Ciulama de ciuperci
Tocanita de pui
Ardei umpluti
Astazi am facut o ciorbita tare buna pentru BBk. Sigur a fost buna pentru ca a papat mult si a mai vrut "UNU" :D
Ciorba cu aripioare de pui si taietei de casaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.