Muschi de porc impanat

Muschiuletul de porc se spala, se curata si se portioneaza. Se sareaza, se cresteaza pe o parte si se inpaneaza cu bucatele de bacon si catei de ustur

Timp pregatire
80 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Muschi de porc
  • 200 g bacon
  • 1 capatana de usturoi
  • 5-6 linguri de ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru

Mod de preparare

Muschiuletul de porc se spala, se curata si se portioneaza. Se sareaza, se cresteaza pe o parte si se inpaneaza cu bucatele de bacon si catei de usturoi, dupa care se presara cu piper si cimbru. Se ung bucatile cu putin ulei si se pun la fript pe gratarul incins.
Se poate servi cu garnitura de cartofi si salate.

Alte retete carne recomandate

Ciulama de ciuperci

Tocanita de pui

Ardei umpluti

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...