Muschi de porc impanat cu slanina si usturoi

Pentru muschi de porc impanat cu slanina si usturoi carnea se spala si se sareaza. Usturoiul se curata si se spala. Slanina se taie fasii. Malaiul se cerne.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • muschi de porc - 500 g
  • slanina - 125 g
  • usturoi - 50 g
  • malai - 100 g
  • ulei - 25 ml
  • sare dupa gust

Mod de preparare

Pentru muschi de porc impanat cu slanina si usturoi carnea se spala si se sareaza. Usturoiul se curata si se spala. Slanina se taie fasii. Malaiul se cerne. Muschiul se impaneaza cu slanina si cu usturoi. Se trece prin malai si se frige pe ambele parti pe gratarul incins si uns cu ulei. Dupa frigere, se portioneaza.

Muschiul de porc impanat cu slanina si usturoi se serveste cald.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeura

Cand este ziua unui apropiat, a unui prieten, prefer sa ii fac un cadou dulce, decat sa ii cumpar ceva si sa nu ii placa....

Desert tort cu biscuiti, crema de vanilie, jeleu si mousse de zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos