Muschiul de vita cu ciuperci este o mancare satioasa si gustoasa. Pentru prepararea acestei retete cu carne de vita, mai aveti nevoie de ciuperci, vin alb si legume.
Muschiul de vita cu ciuperci in vin este o mancare satioasa si gustoasa. Se taie carnea de vita, apoi se trece prin amidon si condimente. Se pune la rumenit pe ambele parti. se adauga zaharul si se caramelizeaza la foc mare, apoi se stinge cu vinul. Se adauga ciupercile de padure si se lasa sa dea in clocot. La final se adauga coniacul.
Muschiul de vita cu ciuperci in vin se serveste cald, cu garnitura de legume.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii