Muschi de vita cu pere si praz

Muschiul de vita cu pere si praz este o reteta delicioasa, simplu de preparat. Gasiti aceasta reteta cu carne pe culinar.ro, alaturi de alte retete de fripturi.

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 gr muschi de vita
  • 2 pere
  • 2 fire de praz
  • 3 linguri ulei de masline
  • 50 gr unt
  • sare
  • piper
  • 2-3 fire cimbru verde

Mod de preparare

Muschiul de vita cu pere si praz este o reteta delicioasa, simplu de preparat. Pentru a prepara aceasta reteta cu carne se curata perele de coaja, apoi se cresteaza si se ung cu ulei, apoi se presara cu zahar, sare si piper. Se pun intr-o tava si se coc la foc mare 15 minute. Se curata prazul, se spala si se taie rondele. Se caleste apoi in ulei pana se rumeneste, dupa care se sareaza si se pastreaza la cald. Se taie muschiul in 2 felii groase, se presara cu piper si se frig pe un gratar bine incins. Se frige carnea cate un minut pe fiecare parte de doua ori, apoi se scoate pe o farfurie si se pune pe fiecare felie de muschi cate un cubulet de unt si un fir de cimbru. Se pune pe farfuriile calde prazul calit, peste acesta se asaza feliile de carne si perele coapte.


Muschiul de vita cu pere si praz se serveste ornat cu cimbru verde si presarata cu piper proaspat macinat.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert baclava de post

Aveam niste foi de placinta prin congelator pe care le tot mutam dintr-un loc in altul. Si pentru ca imi doream de mult timp...

Desert baclava de post
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca