Se rumenesc feliile de muschi in ulei fierbinte, sarate si piperate, dupa gust. Se lasa in vasul in care s-au prajit, se acopera cu o cana de supa de
Se rumenesc feliile de muschi in ulei fierbinte, sarate si piperate, dupa gust. Se lasa in vasul in care s-au prajit, se acopera cu o cana de supa de zarzavat sau de carne si un pahar mic de vin alb. Se acopera cratita si se lasa sa fiarba la foc mic, douazeci de minute. Prunele se spala, li se scot samburii si se lasa in apa rece o ora. Se arunca apa in care au stat, se pun prunele peste friptura si se mai fierb impreuna o ora. Se adauga apa calda in timpul fierberii, pentru ca mancarea sa nu scada de tot Cand prunele au ajuns la forma lor initiala, mancarea este gata. Se pune peste ea un piept de pasare taiat felii groase, se mai fierb impreuna un sfert de ora, dupa care se ia cratita de pe foc.
Mancarea se serveste calda, cu paine proaspata.
Alte retete care contin carne:
Pulpe de pui la cuptor
Papricas de pui
Pui la tigaie
De mult ma tenta si vroiam sa fac aceasta reteta de aluat. Dacă te duci în India și comanzi un Cheese Naan,...
Naans cu branza topitaPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura