Muschi la cuptor cu sos de mustar

Se inveleste muschiul (sarat) cu un strat gros cam de 1 cm de mustar. Se pune intr-o tava cu grasime si se da la cuptorul bine incins. Se unge cu sosu

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 muschi
  • 1 lingura grasime
  • mustar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Se inveleste muschiul (sarat) cu un strat gros cam de 1 cm de mustar. Se pune intr-o tava cu grasime si se da la cuptorul bine incins. Se unge cu sosul sau si se intoarce din cind in cind
Se serveste cu diverse garnituri: cartofi, orez, ciuperci, soteuri, etc.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...