Muschiulet de porc la tava

Muschiuletul de porc la tava merge excelent cu un pahar de vin rosu de cea mai buna calitate. Ingredientele sunt: carne de porc, condimente.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg muschiulet de porc
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 cana vin alb
  • 3-4 crengute rozmarin

Mod de preparare

Se condimenteaza cu sare, piper si se pune la rumenit pe toate partile muschiuletul de porc. Se pune apoi intr-o tava si se toarna peste el un sos preparat din vin alb, amestecat cu condimente. Se presara deasupra crengute de rozmarin, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit.


Se serveste cu garnitura de legume si muraturi.

Alte retete care contin carne:

Friptura de vita la cuptor

Tocanita de pui

Pulpe de pui la cuptor

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...