Ostropel de gaina cu usturoi

Pentru ostropel de gaina cu usturoi spalati bucatile de carne si rumeniti-le in uleiul fierbinte. Scoateti-le intr-o cratita separata. In aceeasi grasime, caliti cepele tocate.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 600-700 g de carne de gaina
  • 2 cepe
  • o capatina de usturoi
  • 5-6 linguri de ulei
  • o lingura rasa cu faina
  • o lingura cu otet
  • o lingura de bulion si sare

Mod de preparare

Pentru ostropel de gaina cu usturoi spalati bucatile de carne si rumeniti-le in uleiul fierbinte. Scoateti-le intr-o cratita separata. In aceeasi grasime, caliti cepele tocate marunt, impreuna cu usturoiul. Cand s-au aurit, adaugati faina, amestecati bine si dupa 2-3 minute stingeti cu un pahar cu apa in care ati pus otetul. Lasati sa clocoteasca apoi 5 minute, strecurati sosul acesta peste bucatile de carne, puneti dupa gust bulion si dati vasul la cuptor, cu foc mic, pentru 30 de minute.


Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa