1. se curata leurda si ceapa, si se toaca marunt 2. se amesteca cu cascavalul dat prin rozatoare si cu oul 3. se pune pe fiecare bucata de carne cate
1. se curata leurda si ceapa, si se toaca marunt
2. se amesteca cu cascavalul dat prin rozatoare si cu oul
3. se pune pe fiecare bucata de carne cate 2 linguri de amestec de verdeturisi se infasoara intr-o felie de jambon
4. aceste pachetele se aseaza intr-o tava peste care se adauga amestecul facut din ulei, vin, zeama de lamaie si coaja data prin rozatoare mica, capatana de usturoi intreaga (taiata in jumatati pe orizontala)
5. se presara sarea si piperul dupa gust
6. se coace la foc potrivit pana se rumenesc frumos
Se poate servi cu garnitura de morcovi , sau dupa preferinte
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa