Paella de iarna

Uleiul se incinge intr-o tigaie mare. puiul se sareaza si se pipereaza si se prajeste putin in uleiul incalzit dupa care se baga la cuptor la 190 C cc

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 Linguri ulei masline
  • 8 pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • 2 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 100 g morcovi
  • 100 g pastarnac
  • 200 g orez
  • un varf cutit sofran
  • 750 ml supa de legume
  • 50 g stafide
  • 50 g migdale

Mod de preparare

Uleiul se incinge intr-o tigaie mare. puiul se sareaza si se pipereaza si se prajeste putin in uleiul incalzit dupa care se baga la cuptor la 190 C cca. 10 min. Intre timp, se taie marunt ceapa, usturoiul si morcovul cu pastarnacul in bucatele mici.

Se pun la dunstuit la foc potrivit cca 1-2 minute. Se adauga orezul, restul legumelor... sofranul si zeama de legume, dupa care se sareaza si se pipereaza dupa gust. Se adauga stafidele si migdalele. Se lasa pana fierbe si se baga la cuptor cateva minute, pana se coace. Apoi se pune puiul pe acest "pat" de legume si se poate orna dupa preferinta cu felii de portocala.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca