Papricas cu carne

Se fierbe carnea in apa cu sucul de ceapa, ardeiul taiat si sarea. Inainte de a fi carnea fiarta complet, se adauga rosiile date prin razatoare si ule

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr. carne de vaca sau carne slaba de porc
  • o lingurita suc de ceapa
  • 1 albus
  • aproape o lingurita faina
  • 2 buc. rosii
  • 1/2 buc. ardei gras
  • ulei
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se fierbe carnea in apa cu sucul de ceapa, ardeiul taiat si sarea. Inainte de a fi carnea fiarta complet, se adauga rosiile date prin razatoare si uleiul. Se prepara un aluat gros ca o smintina, curgator, frecind albusul cu faina si putina sare. Se ia cu lingurita aluat si se toarna in sosul care fierbe. Dupa 10-15 minute de fiert la foc mic, mincarea este gata.
Se presara cu patrunjel tocat

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Mămăligă (reţeta de bază)

Banala mămăligă este un aliment foarte gustos şi sănătos, nutriţioniştii numind mălaiul "prietenul intestinului...

Mămăligă (reţeta de bază)
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise