Papricas cu carne

Se fierbe carnea in apa cu sucul de ceapa, ardeiul taiat si sarea. Inainte de a fi carnea fiarta complet, se adauga rosiile date prin razatoare si ule

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 100 gr. carne de vaca sau carne slaba de porc
  • o lingurita suc de ceapa
  • 1 albus
  • aproape o lingurita faina
  • 2 buc. rosii
  • 1/2 buc. ardei gras
  • ulei
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Se fierbe carnea in apa cu sucul de ceapa, ardeiul taiat si sarea. Inainte de a fi carnea fiarta complet, se adauga rosiile date prin razatoare si uleiul. Se prepara un aluat gros ca o smintina, curgator, frecind albusul cu faina si putina sare. Se ia cu lingurita aluat si se toarna in sosul care fierbe. Dupa 10-15 minute de fiert la foc mic, mincarea este gata.
Se presara cu patrunjel tocat

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tort cu crema de fistic si jeleu de visine

Ne place mult fisticul, aroma lui si m-am gandit sa il combin intr-un tort, cu un jeleu de visine. Pasta de fistic am...

Desert tort cu crema de fistic si jeleu de visine
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca