Curatam carnea de pielite, o spalam bine, o saram si apoi o prajim in ulei. In uleiul ramas calim ceapa, curatata si taiata marunt. Stingem cu bulion.
Curatam carnea de pielite, o spalam bine, o saram si apoi o prajim in ulei. In uleiul ramas calim ceapa, curatata si taiata marunt. Stingem cu bulion. Punem carnea in sosul format, potrivim de sare, piper, cimbru. Curatam cartofii sii ii taiem cuburi, ii adaugam in sos si fierbem pana sunt gata
Papricasul se serveste cu verdeata deasupra.
"Retete pascale"
Friptura de miel cu garnitura de orezIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa