Papricas de miel

Curatam carnea de pielite, o spalam bine, o saram si apoi o prajim in ulei. In uleiul ramas calim ceapa, curatata si taiata marunt. Stingem cu bulion.

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 750g carne de miel
  • 150ml ulei
  • 400g ceapa
  • 50g bulion
  • boia dulce
  • 1.5 kg cartofi
  • 1/2 fir de cimbru
  • verdeata
  • piper si sare

Mod de preparare

Curatam carnea de pielite, o spalam bine, o saram si apoi o prajim in ulei. In uleiul ramas calim ceapa, curatata si taiata marunt. Stingem cu bulion. Punem carnea in sosul format, potrivim de sare, piper, cimbru. Curatam cartofii sii ii taiem cuburi, ii adaugam in sos si fierbem pana sunt gata
Papricasul se serveste cu verdeata deasupra.

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu foi si gem de prune

Este o adaptare după prăjitura Greta Garbo, dar pentru că nu am respectat întocmai rețeta clasică, am denumit-o pe...

Prajitura cu foi si gem de prune
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa