Se macina carnea. Fulgii de ovaz se pun la inmuiat in lapte, dupa care se strecoara laptele. Ceapa se da pe razatoare, iar patrunjelul se marunteste.
Se macina carnea. Fulgii de ovaz se pun la inmuiat in lapte, dupa care se strecoara laptele. Ceapa se da pe razatoare, iar patrunjelul se marunteste. Carnea tocata se amesteca cu fulgii de ovaz, ouale, ceapa, patrunjelul, maghiranul si se condimenteaza cu sare si piper. Pasta obtinuta se lasa sa stea 15-30 de minute, iar apoi, cu mainile umede, se formeaza perisoare care se fierb in apa sarata.
Alte retete recomandate
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa