Perisoare in sos

Stiati ca pe lagna faimoasele perisoare din ciorba se mai pot face si perisoare in sos? Ei bine, va prezint o reteta extrem de simpla pentru acest fel de mancare satios si delicios.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • 100 g crema de branza
  • sare
  • piper
  • 1 ou
  • 1 lingura gris
  • patrunjel
  • rozmarin
  • ulei
  • 1 lingura bulion
  • 400 ml rosii in suc propriu

Mod de preparare

Pieptul de pui se trece prin masina de tocat.
Carnea se amesteca cu branza, oul batut putin, condimente, patrunjel, rozmarin, gris si condimente dupa gust. Amestecam bine, acoperim si dam bolul la frigider 10-15 minute.
Cu mainele umede formam perisoarele. Punem ulei intr-o tigaie adaugam bulionul, rosiile in suc propriu, amestecam si adaugam perisoarele, lasam sa fiarba la foc mic pana sunt gata(cca 10 minute)
Daca este nevoie potrivim de sare si piper.


Perisoarele in sos se pot dervi cu o garnitura de orez.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...