Piept de curcan, miere, mustar dijon si boabe de mustar

Portii
2
Timp pregatire
5 minute
Timp coacere
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de curcan – 600 g
  • miere – 2 lingurite
  • mustar Dijon – 4 lingurite
  • boabe de mustar – 1 lingura
  • fresh de lime – 23 linguri

Mod de preparare

• curata si taie bucatile de curcan pe jumatate, pe lungime
• pune-le in caserola de marinare rapida FoodSaver si adauga mierea, boabele de mustar, fresh-ul de lime si mustarul Dijon
• amesteca bine si pune capacul
• inchide caserola, activeaza functia de vidare a aparatului de vidare FoodSaver si marineaza, apoi lasa caserola la frigider pentru 15-20 de minute, pentru ca aromele sa se intensifice
• incinge apoi grill-ul si gateste bucatile pe fiecare parte.

Pofta buna!

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...