Crestam in mijloc pieptul de pui. Il frecam cu piper si condimente de pui. Prajim in ulei pana devine alb. Punem in tigaie ciupercile, razuim deasupr
Crestam in mijloc pieptul de pui. Il frecam cu piper si condimente de pui. Prajim in ulei pana devine alb.
Punem in tigaie ciupercile, razuim deasupra cascaval si asezam pe fiecare bucata de piept de pui rondele de carnat.
Prajim in tigaie pana ce carnea devine aurie, iar carnatul se prajeste deasupra.
Servim cu cartofi piure.
Va recomandam si alte mancaruri:
Tocanita de vitel cu galuste
Tocanita de vara
Varza calita
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa