Piept de pui cu carnat si ciuperci

Crestam in mijloc pieptul de pui. Il frecam cu piper si condimente de pui. Prajim in ulei pana devine alb. Punem in tigaie ciupercile, razuim deasupr

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui intreg
  • 1 cutie ciuperci feliate
  • 300-400 gr cascaval
  • 1 fir carnat afumat picant

Mod de preparare

Crestam in mijloc pieptul de pui. Il frecam cu piper si condimente de pui. Prajim in ulei pana devine alb.

Punem in tigaie ciupercile, razuim deasupra cascaval si asezam pe fiecare bucata de piept de pui rondele de carnat.

Prajim in tigaie pana ce carnea devine aurie, iar carnatul se prajeste deasupra.
Servim cu cartofi piure.

Va recomandam si alte mancaruri:

Tocanita de vitel cu galuste

Tocanita de vara

Varza calita

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide