Se taie pieptul bucati mici si se prajeste in ulei 10 minute. Apoi se adauga prazul taiat pestisor, ardeiul si rosiile taiate felii, sare, oregano si
Se taie pieptul bucati mici si se prajeste in ulei 10 minute. Apoi se adauga prazul taiat pestisor, ardeiul si rosiile taiate felii, sare, oregano si 200 ml apa. Se acopera si se tine la foc potrivit 15 minute. Apoi se adauga cascavalul ras si se lasa la foc mic inca 5 minute. La sfarsit se adauga patrunjelul taiat marunt.
Cantitatile sunt pentru 3 persoane.
Se serveste cu cartofi-natur sau orez.
Potfa buna!
Un desert de vara gustos si usor de facut. Profitati si voi de fructe in perioada verii asa cum fac si eu :).
Tarta cu piersici si caiseOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj