Piept de pui cu coniac

Se ia pieptul se pui, se dezoseaza, se trece prin piper si se taie fasii subtiri. In uleiul incalzit se „arunca” ceapa fin tocata. Cand c

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 4 persoane
  • 800 gr piept de pui
  • 1 ceapa mare
  • 100 ml ketchup
  • 50 ml coniac
  • ulei de masline
  • ghimbir macinat
  • sare
  • anason macinat

Mod de preparare

Se ia pieptul se pui, se dezoseaza, se trece prin piper si se taie fasii subtiri. In uleiul incalzit se „arunca” ceapa fin tocata. Cand ceapa incepe sa se caleasca se pune carnea si se prajeste carnea pana devine alba pe margini. Dupa aceea se pune pe foc mic, se sareaza carnea, se adauga ketchupul, o lingurita de amestec din ghimbir si anason, se acopera compozitia si se lasa sa fiarba in aburi. (daca sucul se evapora prematur, se adauga apa fierbinte). Cand carnea este destul de moale, se ia capacul si se indeparteaza sucul ramas in exces.
Alte retete recomandate

Tocanita cu legume si pulpe de pui

Tocanita cu pui

Tocanita de carne de vita

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Creier pane

Desi creierul nu este pe gustul multor persoane,noua ne place mult. Stiu ca are multe calorii, dar o data pe an te mai apuca...

Creier pane
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa