Piept de pui cu crenvusti si cascaval

Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se unge cu unt. Pe "felia&q

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • piept de pui
  • crenvusti (de pui)
  • sunca
  • cascaval
  • unt
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Pieptul de pui se desparte in doua si fiecare parte se desface ca pentru snitele. Se sareaza si pipereaza dupa gust. Se unge cu unt.

Pe "felia" de piept se pune o felie de sunca, un crenvusti, si cascaval.

Se ruleaza, atat cat permite umplutura si se "coase" cu scobitori.

Se mai condimenteaza, daca considerati necesar. Se pun in tava, se acopera cu folie de aluminiu si se dau 15 min la cuptorul incins la 200 grade. Dupa cca 15 min se scoate folia si se dau din nou la cuptor pentru inca 15 min, la 150 grade.


Se serveste cu salata sau orice alt fel de garnitura.

Alte retete recomandate:

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu branza si zmeura

Pentru Mos Craciun am pregatit o prajitura din seria "am prea multa branza de la tara si n-o mananca nimeni" :)))...

Prajitura cu branza si zmeura
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos