Piept de pui cu fasole

Fasolea se curata si se opareste in apa cu sare 5 min. Ceapa se toaca si se se caleste in unt, se adauga usturoiul si se calesc impreuna. Se pune faso

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole verde
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • 4 rosii
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • 4 fileuri piept de pui
  • 3 linguri ulei de masline
  • 250 ml supa de pui
  • rozmarin

Mod de preparare

Fasolea se curata si se opareste in apa cu sare 5 min. Ceapa se toaca si se se caleste in unt, se adauga usturoiul si se calesc impreuna. Se pune fasolea si rosiile decojite si taiate cuburi. Carnea se sareaza si se pipereaza apoi se prajeste pe ambele parti in ulei incins. Se adauga supa, rozmarinul si feliile de lamiie. Se fierbe acoperit 10-15 min.
Carnea se serveste impreuna cu legumele.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa