Piept de pui cu fasole

Fasolea se curata si se opareste in apa cu sare 5 min. Ceapa se toaca si se se caleste in unt, se adauga usturoiul si se calesc impreuna. Se pune faso

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole verde
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • 4 rosii
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • 4 fileuri piept de pui
  • 3 linguri ulei de masline
  • 250 ml supa de pui
  • rozmarin

Mod de preparare

Fasolea se curata si se opareste in apa cu sare 5 min. Ceapa se toaca si se se caleste in unt, se adauga usturoiul si se calesc impreuna. Se pune fasolea si rosiile decojite si taiate cuburi. Carnea se sareaza si se pipereaza apoi se prajeste pe ambele parti in ulei incins. Se adauga supa, rozmarinul si feliile de lamiie. Se fierbe acoperit 10-15 min.
Carnea se serveste impreuna cu legumele.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Tort de ciocolata Express

Anul acesta am vrut sa muncesc cat mai putin la tortul de ziua mea asa ca am cautat sa fac un blat super rapid si o crema si...

Tort de ciocolata Express
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca