Piept de pui cu fasole

Fasolea se curata si se opareste in apa cu sare 5 min. Ceapa se toaca si se se caleste in unt, se adauga usturoiul si se calesc impreuna. Se pune faso

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g fasole verde
  • 2 cepe
  • 2 catei usturoi
  • 4 rosii
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • 4 fileuri piept de pui
  • 3 linguri ulei de masline
  • 250 ml supa de pui
  • rozmarin

Mod de preparare

Fasolea se curata si se opareste in apa cu sare 5 min. Ceapa se toaca si se se caleste in unt, se adauga usturoiul si se calesc impreuna. Se pune fasolea si rosiile decojite si taiate cuburi. Carnea se sareaza si se pipereaza apoi se prajeste pe ambele parti in ulei incins. Se adauga supa, rozmarinul si feliile de lamiie. Se fierbe acoperit 10-15 min.
Carnea se serveste impreuna cu legumele.

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!