Piept de pui cu lamaie si ciuperci

Pieptul de pui cu lamaie si ciuperci este o mancare satioasa, delicioasa si foarte usor de facut. Va invit sa incercati aceasta reteta si nu veti regreta!

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Ingrediente
  • 3 bucati piept pui
  • feliat
  • 900 g ciuperci
  • 1 ceapa
  • taiata marunt
  • 1 lamaie
  • 5-8 catei usturoi
  • taiat marunt
  • sare
  • piper
  • condimentele dorite
  • mozzarella

Mod de preparare

Mod preparare

Se sareaza si pipereaza feliile de pui, se ung cu putin ulei si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.

Apoi se stoarce o lamaie peste feliile de pui si se da la cuptor la 400F/200C pt 30-40 min pana se rumenesc.


Intre timp se pune ceapa la prajit intr-o tigaie cu ulei (2 linguri) incins,
apoi se pune usturoiul si la sfarsit se pun ciupercile taiate sferturi si se lasa la prajit pana isi lasa apa.


Dupa ce s-a facut pieptul de pui, se pun deasupra ciupercile prajite, si apoi se presara cu mozzarella. Se da la cuptor pt inca 10 min.


Pieptul de pui cu lamaie si ciuperci se serveste cald, alaturi de o salata de cruditati.

Reteta de piept de pui cu lamaie si ciuperci a fost propusa pe forumul Culinar.ro de Retetele Familiei.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...