Piept de pui cu menta

Pentru pieptul de pui cu menta amestecam toate condimentele. Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop. Desfacem pielea dar nu de tot.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1 piept de pui
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • boia de ardei iute
  • oregano
  • menta proaspta
  • 1 pahar de vin

Mod de preparare

Pentru pieptul de pui cu menta amestecam toate condimentele. Pieptul de pui il spalam si il stergem cu un prosop. Desfacem pielea dar nu de tot si ungem pieptul cu condimentele,adaugam frunze de menta tocate,procedam la fel si cu pielea. Asezam in tava,adaugam paharul de vin si crengute de menta. Dam la cuptor la foc potrivit cca 1 ora.


Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Rulouri cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco si chorizo- Italian Style

Perfecte pentru o gustarica sau pentru pachetelul de la scoala!

Rulouri cu branza pufoasa cu ciuperci Delaco si chorizo- Italian Style
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca