Piept de pui cu nectarine

Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei impreuna cu ardei iute din care am taiat cam 10 felii. Dupa un minut de calire se adauga carnea de pui,

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati piept de pui
  • o ceapa potrivita
  • ardei iute
  • 2 lingurite faina
  • 1/2 kg smantana
  • piper
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 3 linguri ulei
  • vegeta
  • 2 nectarine mari sau 3 mici

Mod de preparare

Ceapa se taie pestisori si se caleste in ulei impreuna cu ardei iute din care am taiat cam 10 felii. Dupa un minut de calire se adauga carnea de pui, pe care am dezosat-o si am taiat-o cubulete de 2 cm. Cind carnea s-a prajit incit si-a schimbat culoarea se pune sare, piper, vegeta, 150 ml apa si se lasa la foc mic, cu capac, 7-8 minute. In acest moment se presara faina, se amesteca, se toarna smintina, scortisoara si nectarinele fiecare taiata in 8 bucati si se mai lasa sa dea un clocot, scuturind usor cratita sa nu se zdrobeasca nectarinele. Daca este prea acrisor se adauga 1 lingurita de zahar.
Se serveste cu garnitura de cartofi natur pe care am presarat patrunjel

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Placinta invartita cu mere si nuci

Nu mai e nici un secret ca eu sunt indragostita iremediabil de toate deserturile care contin fruncte, dar aici ma refer la...

Placinta invartita cu mere si nuci
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii