Piept de pui cu sos de rosii

Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza cu sare si piper. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea. Se scoate si se pastreaza l

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati piept de pui
  • ulei
  • o ceapa
  • o conserva de 370 g rosii in bulion
  • 125 ml vin rosu sec
  • 4 fire oregano
  • citeva masline verzi fara simburi

Mod de preparare

Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza cu sare si piper. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea. Se scoate si se pastreaza la cald. Se curata ceapa si se toaca marunt. Se caleste in grasimea de la prajirea carnii. Se taie rosiile bucatele si se toarna impreuna cu sosul peste ceapa. Se adauga si vinul rosu. Se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe la foc mediu. Se spala verdeata si se toaca. Se adauga impreuna cu maslinele in sos. Se taie pieptul felii si se serveste impreuna cu sosul.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...