Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza cu sare si piper. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea. Se scoate si se pastreaza l
Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza cu sare si piper. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea. Se scoate si se pastreaza la cald. Se curata ceapa si se toaca marunt. Se caleste in grasimea de la prajirea carnii. Se taie rosiile bucatele si se toarna impreuna cu sosul peste ceapa. Se adauga si vinul rosu. Se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe la foc mediu. Se spala verdeata si se toaca. Se adauga impreuna cu maslinele in sos. Se taie pieptul felii si se serveste impreuna cu sosul.
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura