Piept de pui cu sos de rosii

Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza cu sare si piper. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea. Se scoate si se pastreaza l

Timp pregatire
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 bucati piept de pui
  • ulei
  • o ceapa
  • o conserva de 370 g rosii in bulion
  • 125 ml vin rosu sec
  • 4 fire oregano
  • citeva masline verzi fara simburi

Mod de preparare

Se spala carnea, se sterge si se condimenteaza cu sare si piper. Se incalzeste uleiul intr-o tigaie si se prajeste carnea. Se scoate si se pastreaza la cald. Se curata ceapa si se toaca marunt. Se caleste in grasimea de la prajirea carnii. Se taie rosiile bucatele si se toarna impreuna cu sosul peste ceapa. Se adauga si vinul rosu. Se condimenteaza cu sare si piper si se fierbe la foc mediu. Se spala verdeata si se toaca. Se adauga impreuna cu maslinele in sos. Se taie pieptul felii si se serveste impreuna cu sosul.

Inghetata frantuzeasca de vanilie

O inghetata foarte buna!

Spanac cu usturoi verde, la cuptor

Foarte gustoasa si usor de preparat aceasta mancarica.

Pulpe de pui cu legume la cuptor

Retete dietetice Vara, legumele sunt foarte gustoase. Iar din combinatia cu carnea de pui iese un...

Parteneri
Bucataras.RO

Crochete din cartofi și cașcaval

Crochetele din cartofi și cașcaval pot constitui un aperitiv gustos, sau o garnitură deosebită, pentru un fel principal....

Crochete din cartofi și cașcaval
Gustos.RO

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata

Descoperă rețeta de înghețată de iaurt cu căpșuni, cremoasă și aromată. Prepară acasă o înghețată sănătoasă...

Inghetata de iaurt si capsuni. Reteta de inghetata de casa, cremoasa si aromata
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu capsuni si bezea

Prajitura cu capsuni si bezea