Piept de pui cu sos de rosii

Pieptul de pui cu sos de rosii este o mancare simpla ce poate fi servita alaturi de garnitura preferata.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g piept de pui dezosat
  • 1 capatana de usturoi
  • 1 foiae de dafin
  • sare
  • piper
  • 50 ml ulei
  • 2 linguri pasta rosii
  • 500 ml suc rosii
  • busuioc

Mod de preparare

Pieptul de pui se taie cuburi si se călește puțin in ulei. Se adaugă usturoiul tăiat felii, dafinul, pasta de roșii si sucul. Se fierbe la foc mic 20 minute. Se potrivește de sare piper si busuioc.


Mi se par intersesante functia "REHEAT" care permit incalzirea mincarii si poti pastra mancarea calda cu ajutorul functiei "KEEP WARM".


Pieptul de pui cu sos de rosii se serveste langa o garnitura de orez, cartofi sau simplu.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor

Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...

Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptor
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos