Pieptul de pui cu sos de rosii este o mancare simpla ce poate fi servita alaturi de garnitura preferata.
Pieptul de pui se taie cuburi si se călește puțin in ulei. Se adaugă usturoiul tăiat felii, dafinul, pasta de roșii si sucul. Se fierbe la foc mic 20 minute. Se potrivește de sare piper si busuioc.
Mi se par intersesante functia "REHEAT" care permit incalzirea mincarii si poti pastra mancarea calda cu ajutorul functiei "KEEP WARM".
Pieptul de pui cu sos de rosii se serveste langa o garnitura de orez, cartofi sau simplu.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa