Pieptul de pui cu sos de rosii este o mancare simpla ce poate fi servita alaturi de garnitura preferata.
Pieptul de pui se taie cuburi si se călește puțin in ulei. Se adaugă usturoiul tăiat felii, dafinul, pasta de roșii si sucul. Se fierbe la foc mic 20 minute. Se potrivește de sare piper si busuioc.
Mi se par intersesante functia "REHEAT" care permit incalzirea mincarii si poti pastra mancarea calda cu ajutorul functiei "KEEP WARM".
Pieptul de pui cu sos de rosii se serveste langa o garnitura de orez, cartofi sau simplu.
Poate fi un pranz delicios, mai ales ca nu este greu de pregatit! Oricine poate sa-l faca chiar daca nu e mare specialist in...
Piept de pui cu rosii si ardei kapia la cuptorDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti