Pieptul de pui cu sos de smantana este o mancare cu carne foarte delicioasa si populara ce se serveste cu mamaliguta sau cu piure de cartofi.
Pieptul de pui cu sos de smantana este o mancare cu carne foarte delicioasa si populara. Se pune uleiul la infierbantat, apoi se adauga pieptul taiat fideluta, dupa care lasam sa se caleasca bine. Se adauga ceapa tocata marunt; calim timp de 5 minute si turnam o cana de apa. Lasam sa fiarba timp de douazeci de minute, apoi adaugam smantana batuta cu doua linguri de faina, fierbem doua - trei clocote si dam deoparte. Decoram cu patrunjel verde sau marar.
Pieptul de pui cu sos de smantana se serveste cu mamaliguta sau cu piure de cartofi.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa