Coaja de lamaie se amesteca cu uleiul, sare si zahar. Se unge carnea cu acest amestec si se lasa sa stea o ora. Mazarea se spala, morcovii se taie bet
Coaja de lamaie se amesteca cu uleiul, sare si zahar. Se unge carnea cu acest amestec si se lasa sa stea o ora. Mazarea se spala, morcovii se taie betisoare, si se calesc in ulei 15-20 min pina se moaie dar sa ramana morcovii intregi. Se scoate carnea din marinata si se infasoara in felii de sunca. Se incing intr-o tigaie citeva linguri de ulei si citeva linguri de marinata si se prajeste carnea.
Se taie ruladele felii si se servesc cu legume si garnitura de taitei lati.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa