Piept de pui in vin rosu

Pieptul de pui in vin rosu este o mancare cu carne delicioasa perfecta pentru mese festive sau sarbatorile de iarna. Se poate servi cu cartofi.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 bucati de piept de pui
  • 3 linguri de ulei
  • 3 catei de usturoi
  • o canita de vin rosu
  • condimente dupa gust.

Mod de preparare

Pieptul de pui in vin rosu este o mancare cu carne delicioasa perfecta pentru mese festive sau sarbatorile de iarna. 2 bucati de piept de pui se taie bucatele si se pun la fiert. In paralel intr-o tigaie se pun 3 linguri de ulei, 3 catei de usturoi sa se caleasca putin, apoi adaugam o canita de vin rosu si carnea de pui taiata fasii; lasam pana se rumeneste. La sfarsit, adaugam condimente dupa gust.


Pieptul de pui in vin rosu se poate servi cu cartofi.

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa