Bucatile de piept de pui dezosate, se curata de piele si se tai fasii groase de 8 x 4 cm. Se spala castravetii si se tai rondele groase, slanina si
Bucatile de piept de pui dezosate, se curata de piele si se tai fasii groase de 8 x 4 cm. Se spala castravetii si se tai rondele groase, slanina si ardeii se tai felii de 4 x 4 . se sareaza ingredintele, pieptul se infasoara in 2 si se pun pe frigarui alternativ. Cele 2 capete de la frigarui se inchid cu castraveti. Se presara roata roata cu piper alb si se ung cu ulei.
Alte retete recomandate
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii