Piept de pui la gratar si cartofi gratinati

Pentru a da un gust deosebit carnii facem un sos din 1 lingura otet balsamic, 2 linguri miere de albine, 1 lingura de sos de soia, sare si piper. Pune

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 3 fileuri de piept pui
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura sos soia
  • 1 lingura otet balsamic
  • sare
  • piper
  • Garnitura:
  • amestec de legume
  • cartofi gratinati cu parmezan

Mod de preparare

Pentru a da un gust deosebit carnii facem un sos din 1 lingura otet balsamic, 2 linguri miere de albine, 1 lingura de sos de soia, sare si piper. Punem la incins gratarul dupa cae asezam feliile de carne peste unse cu sosul de marinata.

Garnitura:A

Curatam cartofii de coaja si ii taiem felii de marimi potrivite. Ii asezam in straturi intr-un vaz termorezistent. Intre fiecare strat punem sare, piper si parmezan ras. Acoperim cu stanol vasul si il punem la cuptor pentru 35 minute, pana prinde o crusta.

Putem servi si cu amestec de legume.


Alte retete culinare recomandate

Friptura de vita la cuptor

Bors de peste

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...