Bate putin pieptul de pui,condimenteaza-l cu sare si piper si rumeneste-l pe gratar.Curata cartofii,taie-i cubulete si pune-i la fiert in apa cu sare.
Bate putin pieptul de pui,condimenteaza-l cu sare si piper si rumeneste-l pe gratar.Curata cartofii,taie-i cubulete si pune-i la fiert in apa cu sare.Separat,fierbe ciupercile curatate,dupa care calestele putin cu ceapa.adauga smantana impreuna cufaina.Lasa pe foc aproximativ 20minute.Intr-un vas termoizolant aseaza cartofii fierti,apoi amesticul de ciuperci cu smantana si pieptul de pui taiat fasii.
cald cu garnitura de cartofi pai cu cascaval pe deasupra
Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura