Bate putin pieptul de pui,condimenteaza-l cu sare si piper si rumeneste-l pe gratar.Curata cartofii,taie-i cubulete si pune-i la fiert in apa cu sare.
Bate putin pieptul de pui,condimenteaza-l cu sare si piper si rumeneste-l pe gratar.Curata cartofii,taie-i cubulete si pune-i la fiert in apa cu sare.Separat,fierbe ciupercile curatate,dupa care calestele putin cu ceapa.adauga smantana impreuna cufaina.Lasa pe foc aproximativ 20minute.Intr-un vas termoizolant aseaza cartofii fierti,apoi amesticul de ciuperci cu smantana si pieptul de pui taiat fasii.
cald cu garnitura de cartofi pai cu cascaval pe deasupra
Ideal pentru aperitiv sau ca antreu acompaniate de o salata verde . Vedeti aicea si reteta clasica indiana cu curry si...
Mini Samosa cu cartof, ton si ricottaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj