Piept de vitel cu fasole verde

Spalati pieptul de vitel, taiati-l in bucati potrivite si rumeniti-l in unt circa 10 minute, impreuna cu ceapa, tocata marunt. Adaugati supa de vita

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 700 gr piept de vitel
  • 100 gr unt
  • 600 gr fasole verde
  • 3 cepe
  • 1 lingura faina
  • 4 linguri suc de rosii
  • 1
  • 5 l supa de vita
  • 1 legatura marar
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Spalati pieptul de vitel, taiati-l in bucati potrivite si rumeniti-l in unt circa 10 minute, impreuna cu ceapa, tocata marunt. Adaugati supa de vita si lasati sa fiarba la foc mic, circa 90 de minute. Puneti fasolea verde, sucul de rosii si faina desfacuta in 50 ml apa. Potriviti de sare si piper si lasati sa fiarba la foc mic inca 30 de minute.


Spre sfarsit, puneti mararul tocant marunt.

Alte retete culinare:

Mancare de mazare Cartofi la cuptor Tocanita de pui

Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu jeleu de zmeura si iaurt

Recunosc cu mana pe inima ca am o slabiciune pentru zmeura, poate de aceea printre retetele mele veti intalni multe deseturi...

Tort cu jeleu de zmeura si iaurt
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa