Carnea tocata se pune intr-un bol in care se aduga oul crud, un varf de cutit cu piper, 1/2 lingurita de sare fina, delicat dupa gust, usturoiul taia
Carnea tocata se pune intr-un bol in care se aduga oul crud, un varf de cutit cu piper, 1/2 lingurita de sare fina, delicat dupa gust, usturoiul taiat marunt, patrunjelul-mararul taiate marunt, morcovul, ceapa, cartofii dupa ce au fost dati pe razatoare si se amesteca bine.
Se fac cocoloase din amestec si se pun intr-o tava, in care s-a pus ulei, bagandu-se la cuptor. Se intorc pe ambele parti, sa fie bine facute. Cand sunt gata se scot si se inlocuiesc cu altele, pe masura ce se prajesc. Se scot intr-un vas, in care s-a pus un servetel de hartie, sa suga uleiul.
Se pot manca cu sos si mamaliguta.
Alte retete recomandate:
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti