Carnea tocata se pune intr-un bol in care se aduga oul crud, un varf de cutit cu piper, 1/2 lingurita de sare fina, delicat dupa gust, usturoiul taia
Carnea tocata se pune intr-un bol in care se aduga oul crud, un varf de cutit cu piper, 1/2 lingurita de sare fina, delicat dupa gust, usturoiul taiat marunt, patrunjelul-mararul taiate marunt, morcovul, ceapa, cartofii dupa ce au fost dati pe razatoare si se amesteca bine.
Se fac cocoloase din amestec si se pun intr-o tava, in care s-a pus ulei, bagandu-se la cuptor. Se intorc pe ambele parti, sa fie bine facute. Cand sunt gata se scot si se inlocuiesc cu altele, pe masura ce se prajesc. Se scot intr-un vas, in care s-a pus un servetel de hartie, sa suga uleiul.
Se pot manca cu sos si mamaliguta.
Alte retete recomandate:
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa