Se spala carnea si se pune impreuna cu legumele (taiate marunt) si mirodeniile intr-o oala cu destula apa la fiert. Spuma, care se formeaza deasupra
Se spala carnea si se pune impreuna cu legumele (taiate marunt) si mirodeniile intr-o oala cu destula apa la fiert.
Spuma, care se formeaza deasupra, trebuie mereu scoasa.
Cind carnea este fiarta, se scoate din oala si se mai lasa zeama sa fiarba, pina mai ramine doar 1/3 din tot lichidul.
Apoi se lasa sa raceasca zeama, dupa care se ia grasimea de deasupra.
Se bat albusuriile si se adauga la zeama, care apoi sa pune din nou la fiert.
Zeama sa scurge printr-o pinza, sa devina clara.
Carnea se taie in bucatele mici si se pune intr-un vas de jena.
Se adauga la zeama otetul si se varza peste carne.
Se lasa o zi la rece.
Incearca aceasta reteta usoara de briose cu afine si faina integrala, perfecte pentru un mic dejun sanatos sau gustare. Fara...
Briose cu afine si faina integrala – reteta simpla, delicioasa si sanatoasaBriosele cu afine sunt delicioase prajituri individuale, perfecte pentru micul dejun, gustari sau deserturi. Acestea sunt...
Briose cu afine - reteta de briose pufoase