Pentru pilaf oriental cu carne de porc carnea se spala si se portioneaza. Orezul se alege de impuritati si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt.
Pentru pilaf oriental cu carne de porc carnea se spala si se portioneaza. Orezul se alege de impuritati si se spala. Ceapa se curata, se spala si se taie marunt. Rosiile proaspete se spala, se oparesc, se decojesc si se taie felii. Usturoiul se curata si se taie felii. Pasta de tomate se dilueaza in 50 ml apa. Ardeiul gras se curata, se spala si se taie felii. Ceapa se inabusa impreuna cu carnea si ardeiul gras in 100 g untura sau ulei cu 100 ml apa. Se adauga pasta de tomate, usturoi, sare, piper, cimbru, apa si se fierbe cca 20 minute. La sfarsit, se adauga vin. Orezul se inabusa in unt; se adauga carnea si sosul, rosii felii si se continua fierberea in cuptor cca 20 minute.
Pilaful oriental cu carne de porc se serveste cald.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa